Приготувати боул, салат “Цезар” та чай “Масала” можуть навіть шестирічні!
У Хмельницькому відбувся завершальний майстер-клас із здорового харчування від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка для дітей.
Під час майстерки маленькі учасники масували м’ясо і робили дискотеку для гречки.
Усе відбувалось під контролем досвідчених кухарів, які не лише навчили правильно готувати страви, а й пояснювали основи здорового харчування.
Проєкт організований Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) разом з громадською організацією “Гастроприхожанє” Євгена Клопотенка, при підтримці Міністерства освіти та науки України.
На Хмельниччині у проєкті загалом взяло участь 700 дітей, 350 з яких є внутрішньо переміщеними особами.
Подібні майстерки відбулись у Львові, Рівному, Тернополі, Чернівцях, Ужгороді та Івано-Франківську.
Читайте також:
Дитячий гамбіт: у Шепетівці хлопчик збирає на армію грою в шахи
Шкільна освіта по-чеськи та по-грузинськи: спільне й відмінне з Україною